corona-proof en sprookjesachtiger dan ooit

Landgraaf ★ De kerstshows van BEE floral zijn weer geopend. Omdat veiligheid in deze tijden boven alles gaat, is dit jaar gekozen voor een veel ruimere opzet dan in voorgaande jaren gebruikelijk was. Met maar liefst 35.000 vierkante meter showoppervlakte kunnen de richtlijnen van het RIVM optimaal worden nageleefd. Samen met de nodige desinfectievoorzieningen, bredere paden, alle 1,5 meter reminders op de winkelvloer en tal van andere maatregelen is er alles aan gedaan om een bezoek zoveel mogelijk corona-proof te laten verlopen.

En dat is goed nieuws, want bezoekers kunnen zo op beide locaties uitgebreider dan ooit kerstinspiratie opdoen en bovenal een betoverende kerstsfeer proeven. Wie de kerstshows van dit tuincentrum voorgaande jaren bezocht heeft, weet dat een rondgang langs alle presentaties niet alleen leuke ideeën voor huis en tuin oplevert maar dat de sprookjesachtige omgeving ook het hart sneller doet kloppen.

Ook dit jaar passeren de verrassendste trends en thema’s op het gebied van kerstproducten als kaarsen, lantaarns of kamerplanten en duizend-en-een woon- en sfeerartikelen de revue. Het enorme aanbod dat in deze opzet ook nog eens voor een sprookjesachtige kerstbeleving zorgt, maakt van een bezoek aan de kerstboulevard in Vlodrop het familie-uitje bij uitstek. Bezoekers zijn bij het tuincentrum natuurlijk altijd welkom, maar doordeweeks en in de ochtenduren is het doorgaans wel wat rustiger.

Bij BEE floral kan een rondgang worden afgewisseld met een tussenstop in een van de gezellige horecavoorzieningen. Voor bezoekers van het Nationaal park De Ladngraaf om de hoek vormt een bezoek aan de Kerstboulevard Landgraaf bovendien een ideaal vervolg-uitje.

De Kerstboulevard ligt op 10 minuten rijden vanaf de afslag A2 en beschikt over ruime (gratis) parkeergelegenheid. Bezoekers zijn van maandag tot en met zaterdag welkom van 9.00 tot 18.00 uur. Op zondag zijn de deuren geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Zie ook www.beefloral.nl

U bekeek zojuist het voorbeeld van branded content