SUCCES VERHALEN

Elke positieve ervaring is een succesverhaal. Het delen van deze ervaringen maakt zichtbaar waar wij onderscheidend in zijn, maar ook waar we samen trots op zijn en de vruchten van plukken.

THE ROAD TO SUCCES IS ALWAYS UNDER CONSTRUCTION

WIJLIMBURG MAGAZINE

Een groot aantal bekende merknamen in het ons omringende medialandschap maakt dankbaar gebruik van de kennis en kunde van Bee in Media op het gebied van functionele toepassingen met e-papers. Zo profiteert ook WijLimburg (dé ondernemersportal van Limburg met bijna 6 miljoen pageviews per jaar!) van de pragmatische ‘van-a-tot-z aanpak’ van Bee in Media. Het magazine verschijnt inmiddels ook als kwartaalperiodiek in printversie.

C&O TRAVEL

Voor C&O Travel voorzien we de door ons vervaardigde online brochure voor Disneyland Parijs van actuele content. Deze reisorganisatie met vestigingen in Nederland, België en Duitsland is naast officieel boekingspartner voor Disneyland Parijs tevens een van de grootste aanbieders van cruises in Nederland. Verder is het bedrijf gespecialiseerd in meerdaagse reizen, groepsreizen en bedrijfsuitjes.

MAGISCH MAASTRICHT

Ook als het op evenementenpromotie aankomt, laat Bee in Media zich van haar beste kant zien. Met sprekend beeld en informatie die boeit. Zo kon het evenementenmagazine Magisch Maastricht dat we in samenwerking met Mediahuis Limburg realiseerden in de aanloop naar en tijdens het evenement op een brede belangstelling rekenen.

WIJ DRAGEN GRAAG BIJ AAN UW SUCCES

Als ondernemer, accountmanager of communicatiespecialist ben je natuurlijk in de eerste plaats verantwoordelijk voor je eigen succesverhaal. Uiteraard gaat dit zover je competenties en talenten reiken. Alles wat buiten dit bereik valt, vraagt om externe hulpbronnen die bijdragen aan dit succes. Als het om online media gaat is Bee in Media de partner bij uitstek om professioneel en authentiek voor de dag te komen. Met een team dat van wanten weet en alle ins en outs van online marketing kent. Volgens de norm van deze tijd en dus succesverzekerd!