TOEPASSINGEN

Met een verhaal gedragen door video, professionele fotografie en fraai vormgegeven content staat de beleving centraal. Zo beantwoordt elk van de negen toepassingen van ons Bee-zine platform die we hier als voorbeelden benoemen aan de norm van vandaag: wie z’n boodschap écht wil overbrengen, doet dit door lezers te raken. Bekijk hier beneden de voorbeelden.

WHITE PAPER

Waar een pdf de informatie van een whitepaper vooral herbergt, zorgen we met Bee-zine voor een medium dat informatie actief uitdraagt. Het verschil laat zich raden…

EVENEMENTEN BROCHURE

Beleven en informeren. Zo maak je van je publiek een community, dé basis voor groeiende bezoekersaantallen.

PERSONEELS BLAD

Video-interviews, uitgebreide beeldimpressies van het bedrijfsuitje of de jaarlijkse toespraak door de directie: met een online personeelsblad bind je medewerkers nog meer met hun werkgever.

CATALOGUS OF GIDS

Door je presentatie te verrijken met filmpjes, demo’s en reviews maak je indruk. Met de nodige professionele input inspireer je je doelgroep ook nog eens.

ONLINE BROCHURE

Blijvend attractief en altijd actueel, omdat online op ieder moment updates kunnen worden doorgevoerd.

BRANDED CONTENT

Giet jóuw boodschap in een inspirerend verhaal en de linkjes naar jouw webshop of website doen de rest. Met de verhalenschrijvers en vormgevers van Bee in Media een fluitje van een cent.

JAAR VERSLAG

Hoe vitaliseer je een jaarverslag? Door dynamisch en expressief terug- en vooruit te blikken.

LEDEN MAGAZINE

De verbindende factor van ons online ledenmagazine: op ieder moment meerwaarde kunnen bieden aan het beoefenen van je hobby of sport.

RELATIE MAGAZINE

Het Bee-zine-medium bij uitstek om de band met je bestaande relaties te versterken. Met promotionele acties, nieuws over je bedrijf en spraakmakende ontwikkelingen in de branche.

ALS AANVULLING OP EEN PRINT MAGAZINE

Een Bee-zine kan ook dienen als aanvulling op een magazine dat in gedrukte vorm verschijnt. Door een online versie als verlengstuk te laten dienen voor een printmagazine geef je abonnees iets extra's. Zo kun je filmpjes of fotoreportages laten zien die aansluiten bij de artikelen en kun je desgewenst achtergrondinformatie geven bij de verhalen die in het blad gepubliceerd zijn. Uiteraard kan een Bee-zine ook perfect fungeren als preview voor het printmagazine dat nog moet verschijnen.

Naast deze mogelijkheden kent Bee-zine nog veel meer toepassingen. Zo zijn er ook tal van eenmalige uitingen mogelijk, zoals een welkomstmagazine voor gasten, een jubileummagazine of een speciale uitgave met betrekking tot een management- of bedrijvendag. Neem dus contact op als je wilt weten wat wij met een Bee-zine in de gewenste vorm voor jou kunnen betekenen.

THE BEST WAY TO PREDICT THE FUTURE IS TO CREATE IT