KIES JIJ VOOR
DIGITALE
PUBLICATIES?

dan brengen wíj
onze expertise inConcept en strategie

Wat voor online medium heb je nodig om je doelen en doelgroepen optimaal te bereiken? Het ene online medium is het andere niet. Zo heeft elke digitale publicatie z’n eigen specifieke vorm. Voor een optimaal effect is het zaak om het voor jouw doelgroep meest passende medium te realiseren. Gelukkig hoef jij je daarom niet te bekommeren. Wij adviseren en ontwikkelen het concept waarbinnen de content het best tot z’n recht komt.


Copywriting

Of het nu gaat om een ledenmagazine, een whitepaper of een digitale bedrijfsbrochure, wij zorgen voor content die z’n uitgesproken kracht en relevantie ontleent aan een team van ervaren tekstschrijvers. Redacteuren die weten wat speelt en die zich als geen ander kunnen inleven in uw doelgroep.

Vormgeving en opmaak

Ons creatieve team staat borg voor een professionele, grafische vormgeving die naadloos aansluit bij de visuele identiteit van jouw organisatie. Rekening houden met een huisstijl gaat voor ons veel verder dan het integreren van een logo. Denk aan kleurengebruik, lettertypes, iconsets, stijlfotografie en infographics op maat.


Fotografie

Een visuele boodschap vraagt om beeld dat correspondeert met het verhaal: wij verzorgen pakkende foto’s bij interviews, packshots, productomschrijvingen, achtergrondbeelden en meer. Om tot een professioneel resultaat te komen, is onze overtuiging dat beeld de belangrijkste drager is van de beleving bij de lezer doorslaggevend.
Videoproductie

Een professionele videoproductie verrijkt je publicatie niet alleen, je kunt je lezer er ook mee verrassen. Ontwikkel je een (fullscreen) bedrijfsfilm, productpresentatie, evenementregistratie of animatie, dan krijgt je boodschap letterlijk vleugels – alleen al omdat het uitnodigt tot delen.


Verspreiding

Hoe bereikt jouw publicatie de doelgroep? Wij nemen dit werk desgewenst uit handen en verzorgen de verspreiding langs alle mogelijke mediakanalen: via e-mail, sociale media en nieuwsbrieven.
Analytics en optimalisatie

Hoe wordt de publicatie gelezen? Sluit de content aan bij de behoefte van je lezers? Wij helpen u met het uitlezen van de belangrijkste statistieken en het trekken van de juiste conclusies. Vervolgens vertalen we de bevindingen naar concrete verbeterpunten.