IN WELKE
VORM GA JIJ DIGITALISEREN


Een greep uit de toepassingen


Een greep uit de toepassingen

ONLINE MAGAZINE

Vertaal je gedrukte magazine naar een responsive online magazine dat er op elk scherm gelikt uitziet. Vol artikelen die imponeren, beeld dat tot de verbeelding spreekt en informatie die inspireert. Zo voeg je aan het gevoel van een traditioneel magazine de voordelen van een online magazine toe, inclusief meer (lees- en kijk)beleving en lagere kosten.


BROCHURE

Een digitale brochure biedt klanten aanzienlijk meer beleving dan een papieren versie: fullscreen video’s, foto’s, geluid en tekst. In deze combinatie krijgt je boodschap nóg meer nuance waardoor je producten, tips, interviews en ledeninformatie tot ieders verbeelding spreken.


EVENT MAGAZINE

Een uitnodiging voor een evenement, een programmaboekje of een visuele terugblik? Leid je lezers langs fraaie fotoreportages, videoverslagen en downloadbare presentaties. Met een event magazine voor evenementen en bijeenkomsten houd je de boodschap langer vast en betrek je je doelgroep en achterban nog nauwer bij je activiteiten.


NIEUWSBRIEF

Vergeet die droge bedrijfsnieuwsbrief: je maakt het veel aantrekkelijker met een digitale publicatie. Nodig uit tot bladeren, laat medewerkers zien, breng klanten in beeld, geef een kijkje in de keuken en geef je organisatie zo een menselijk gezicht.


ONE PAGER

Zet de digitale publicatie op als onepager: plaats alle relevante content op één overzichtelijke pagina. Regisseer de aandacht van de bezoeker met een overzichtelijke combinatie van tekst, beeld en video’s en een onweerstaanbare call-to-action.


RAPPORT

Niemand zit te wachten op een papieren onderzoeksrapport dat in het gunstigste geval onder in de bureaula verdwijnt. Een digitale publicatie is hét medium om inzichten te delen met een breed publiek, gemakkelijk te lezen op elke pc of tablet. Een fraai vormgegeven online publicatie is zichtbaar, omdat het gedegen inhoud aan een sterke visuele uitstraling koppelt.


PRODUCTCATALOGUS

Investeren in het online zetten van je catalogus is een goed idee, in welke markt of fase van e-commerce je je ook bevindt. Bee in Media zet met haar vormgeving en teksten in op de hoogst denkbare attentiewaarde. De sprekende afbeeldingen en vloeiende overgangen zorgen voor een geweldige contentervaring.


EBOOKS

Wil je bezoekers converteren naar leads, dan is het aanbieden van een ebook een bewezen krachtige marketingstrategie. Bied je informatie in de vorm van een ebook aan, dan zul je een deel van het publiek ertoe bewegen contactgegevens achter te laten in ruil voor de informatie die je biedt. Waar posts en blogs vluchtig zijn, krijgt een ebook meer en vooral langer aandacht.


DIGITAAL JAARVERSLAG

Een jaarverslag saai? Niet als je er een interactieve online-variant van maakt, met pakkend beeld, hyperlinks en QR-codes. Online presenteer je je resultaten net zo gemakkelijk als infographic, desgewenst in combinatie met een videovoorwoord in plaats van een droge intro van de CEO. Zo maak je je informatie nóg completer, inzichtelijker en toegankelijker.