OVERIGE DIENSTEN

Kranten & Advertenties

Wij verzorgen we de complete grafische invulling van zowel print als online media. Dit doen we op basis van jarenlange ervaring als vormgever en pagina-samensteller voor tal van krantentitels, weekbladen en magazines. Als routinier op het gebied van grafische vormgeving en prepress profiteren onze klanten van een snelle en efficiënte service – of het nu gaat om advertenties voor printmedia of online advertenties voor websites, desgewenst voorzien van een backlink naar een webpagina.Banners

Met onze op maat (ook HTML5) gerealiseerde banners scoort u gegarandeerd beter op het gebied van design, animatie, branding, propositie en conversie. Doordat we steevast uitgaan van een doordacht concept blijf u met uw campagne boven alle standaard reclame-uitingen uitsteken. Met één op één contact, geen gelimiteerde correctierondes en snel schakelen maken we het verschil voor u - ook in het maakproces!


Magazines, brochures & boeken

Net zo bedreven als we zijn in online publishing, zijn we dit ook in het realiseren van printmedia als kranten, vakbladen, personeelsmagazines, publieksbladen, boeken en sponsored magazines. Ook als uw bestaande medium aan een facelift toe is, staan we u graag terzijde. Wilt u een nieuwe doelgroep aanspreken? Of is de huidige opmaak achterhaald? Dan komen onze verfrissende ideeën zeker van pas. Twijfelt u over de teksten? Wilt u meer professionaliteit uitstralen? Nóg meer overtuigingskracht aan de dag leggen? Dan laat ons team van ervaren tekstschrijvers haar licht over uw boodschap schijnen. Wij screenen uw teksten op een aantal kwaliteitscriteria en realiseren zo nodig nieuwe content die aan de hoogste norm voldoet.


Uitbesteden werkzaamheden

Wij maken gebruik van de nieuwste ICT- en internet-gebaseerde technologieën. Hierdoor kan een deel van uw werkzaamheden worden uitbesteed en geïntegreerd in onze infrastructuur voor grafische producties. Zo kunnen aanzienlijke kostenbesparingen worden gerealiseerd, zonder dat we ons inmengen in de domeinen van marketing en communicatie. Om kostbare tijd te besparen, benaderen wij in naam van veel van onze mediapartners en uitgeverijen klanten voor het nog aan te leveren materiaal, begeleiden we het proeventraject en dienen we tot aanspreekpunt bij de verwerking van de aangeleverde info tot de uiteindelijke advertentie, banner of redactionele content.